tel.: 604 574 527
email:

Již 15 let tvoříme weby!
 

Články

Mobilní (responzivní) verze pračky-ledničky.cz - případová studie

V srpnu 2013 jsme vytvářeli mobilní responzivní verzi pro starší webové stránky. Vypracovali jsme o tom případovou studii, kterou si můžete přečíst zde.

Kontrola kvality ve weto.cz

Kvalitě námi produkovaných www věnujeme náležitou péči. Pokud zvažujete zda si připlatit za balíček Kvalita+, můžete si přečíst tento krátký článek, který Vám pomůže v rozhodování.

Přejete si "Sílu webu" nebo dobré pozice?

Čas od času se objeví nějaký "zázračný" online nástroj, který údajně posoudí kvalitu Vašeho webu v nějakém ohledu. Obvykle tyto nástroje slouží pouze jako marketingový nástroj jejich provozovatele. Jak si v tomto směru stojí online služba s názvem Síla webu?

Informační architektura

Informační architektura se zabývá třízením informací do kategorií a podkategorií. Jejich pojmenováním. Dále pak strukturou informací v rámci kategorií.

Přístupnost

Přístupností nazýváme schoponost webového sídla, býti navštěvováno různě handykepovanými uživateli. Přitom se může jednat jak o hendykepy zdravotní, tak o technické.

Postup při tvorbě webových projektů

Vytvoření úspěšného webového projektu vyžaduje součinnost specialistů z několika profesí. Požadavky na jejich kvality jsou tak vysoké, že je nemožné, aby je obsáhl jen jeden jedinec. Weto.cz buďto takovými odborníky přímo disponuje, nebo s nimi externě spolupracuje.

 
 

© 2013 weto.cz webdesign | WebPerfect Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!